Siirtää Alicante lentokentältä Albir,Altea,Calpe,Benidorm, Yksityiset lentokenttäkuljetukset

Suunnittelu loma El Albir, Altea, Calpe, Benidorm ? Tämä paikka on yksi rauhallisimmista alueista Costa Blanca, kaunis matkan Albir Lighthouse, täydellinen kävelymatkan päässä Albir, Altea, Calpe, Benidorm  Altean tai upeat näkymät merelle päässä rannasta, antavat tämän kaupungin yksi mielenkiintoinen Levante alueella. Jos etsit vakavaa ja viralliset yritys, joka yhdistää yksityisen siirrot Alicanten lentokentältä El Albir olemme yksi, joka päivä me poimia loma ryhmiä, ystävät ja perheet päässä Alicanten lentokentältä El Albi tai muu kohde Costa Blanca, Calpe , Moraira, Altea, Denia, El Campello, Sella … Meillä on 1-2-3-4 taksi paikkainen (porrasperä auto) ja 5-6-7-8 paikkainen taksi (MiniVan- Minibus), Mercedes Viano, Vito tai kuten.

Siirtää Alicante lentokentältä Albir,Altea,Calpe,Benidorm...
Siirtää Alicante lentokentältä Albir,Altea,Calpe,Benidorm…

Jos olet 5 tai enemmän ihmisiä on erittäin tärkeää tietää, että Elche Alicanten lentokentältä ei aio löytää 5-6-7-8 paikkainen taksi, tässä tapauksessa, sinun on otettava kaksi taksi, miten CheaptransferBenidorm voi solucionated tätä kysymystä ? Yksinkertainen, jos varaa online meidän etukäteen, että voimme poimia sinulle mukavissa ja täysin varusteltu pakettiautot. Kaikissa meidän yksityinen trasfers Booster, Vauva turvaistuimet ovat aina ilmaiseksi pyynnöstä, turvallisuus kaikkien matkustajien tärkeintä meille.

Miten tämä hakupalvelu toimii? Yksityiseen päässä Alicanten lentokentältä Albirin

Kun kone laskeutui Alicanten lentokentältä (älä ole huolissasi on viive) ammattitaitoinen ja ahkera kuljettaja odottaa sinua saapuvien terminaalin kanssa hallituksen incluiding nimi järjestyksen, tämän jälkeen kuljettaja on menossa pudota sinua Albir kohteita, hotelleja , huvila, asunto … on ovelta ovelle palvelua, jos tarvitset yksinkertainen, edullinen ja yksityiseen päässä Alicanten lentokentältä El Albir olemme yritys !.

Tämä on meidän 2015 hinnat.
1-4 paikkainen taksi yksityiseen päässä Alicanten lentokentältä Albir: 75 €
5-6 paikkainen taksi yksityinen siirto Alicanten lentokentältä Albir: 95 €
7 paikkainen taksi yksityinen siirto Alicanten lentokentältä Albir: 105 €
8 paikkainen taksi yksityinen siirto Alicanten lentokentältä Albir: 115 €

Aiotko Altea, Calpe, Benidorm tai muu kohde, tutustu kilpailukykyiseen hintaan. Kiinteät hinnat, sama hinta päivällä, yöllä ja pankkipäivänä

Miksi varata meidän kauttamme?

Hyvä henkilöautoja, pakettiautoja ja iso taksi laatu
Ammattikuljettajien
Arvostan kaikkia autoja on kaikki tarvittavat luvat, virkamies yritys.
pickup kaikissa Costa Blanca Resort.
Yksityinen siirto Alicanten lentokentältä El Albir, paras hinta taattu.
1-2-3-4-5-6-7-8 paikkainen taksi päässä Alicanten lentokentältä Albirin, Alfaz del Pi. (Alicante)
HVORDAN Tilaa tämä yksityinen kuljetuspalvelu Alicanten lentokentältä Benidorm tai muun toimenpiteen 1,2,3,4, 5,6,7,8 paikkainen taksi?

Voit tehdä sen helposti sivuillamme.



Booking

www.cheaptransferbenidorm.com
info@cheaptransferbenidorm.com
(00 34) 661000369
Lopuksi, muista, että olemme Englanti speaking staff, jos haluat, voit ottaa yhteyttä meihin, lupaamme antaa sinulle 5 tähden palvelu incluiding korkeatasoinen palvelu on kriittinen kasvumme. Lupaamme vastata sähköposteihin mahdollisimman pian, läsnä puhelut ovat käytettävissä 24/7.

Nähtävää Albir

Albir kaupunki, sijaitsee välillä Benidorm ja Altea, hyvin rentoutua ja rauhallinen ilmapiiri, severals baareja, ravintoloita ja kahvila terassilla. päätien suulla rannalle, joka on paras henkeäsalpaavat näkymät aamiainen, lounas ja dinner.Albir rannat ovat peitetty kiviä. Nämä kivet ovat pieniä, pyöreitä, pehmennetty vaikutus meressä, joten se saa ärsyttävää, kun kävely, tai jopa paljain jaloin on upeat näkymät Rock Ifach kaupungin Calpe. Albir on enemmän kuin beautifl rannalla tai aurinko, yöllä löydät pubeja juoda noin cocktail, sopii mennä terassille terassille.

Siirtää Alicante lentokentältä Albir
Siirtää Alicante lentokentältä Albir

Albir tarjoaa kaikenlaista ruokaa. Maku Britannian, Intian, Alankomaat, Aasiassa ja Skandinaviassa. Tämä monimuotoisuus tuo tuulahduksen kansainvälisyyttä ympäristöön Costa Blanca.Albir on hyvä paikka pitää hauskaa. Yksi parhaista paikoista Costa Blanca isovanhemmat, vanhemmat ja lapsenlapset hauskaa.Muut kiinnostavat paikat: El Albir on lähellä useita paikkoja kannattaa seeing.Altea, Villajoyosa ja Benidorm ovat Lähimmät kylät, mutta on olemassa useita hienoja paikkoja muutaman kilometrin: Guadalest, fontit del Algar ja vanha linna. Voit myös käydä Terra Mitica ja muut vesipuisto kävelyetäisyydellä. Minun neuvoni on, että ennen kuin menet mitään niistä katsomaan kautta kaupoissa tai tuijottaen matkailutoimistosta koska löydät alennus lentolehtisiä.