Taxa fra Alicante lufthavn til Benidorm, Altea,Calpe,Moraira,Dénia…

Hvis du er på udkig efter en taxa eller privat transfer fra Alicante Lufthavn til Benidorm og andre steder på Costa Blanca og El Albir, Altea, Calpe, Moraira eller Denia det er kommet til det rigtige sted. Benidorm er en af de mest spændende og interessante byer i Spanien, kombinerer klassisk arkitektur med skyskrabere og alle kan leve her dedikeret til alle slags aldre miljøer. Vi har en 1-2-3-4 taxa-sæders personbil (sedan bil) og 5-6-7-8 personers taxa (MiniVan- Minibus), Mercedes Viano, Vito eller lignende.

Taxa fra Alicante Lufthavn til Benidorm, Altea, Calpe, Dénia.

Hvis du har 5 eller flere mennesker er meget vigtigt at vide, at i Elche Alicante lufthavn ikke vil finde en 5-6-7-8 personers taxa, i dette tilfælde, er du nødt til at tage to taxa hvordan CheaptransferBenidorm kan solucionated dette problem? Enkel, hvis du bestiller online, vi rykke, kan vi hente dig komfortable og fuldt udstyrede varevogne. Alle vores private trasfers Booster, Baby bilsæder er altid gratis på anmodning, sikkerheden for alle passagerer det vigtigste for os.

Sådan Transfer Billige Benidorm arbejde? Hvordan fandt de i lufthavnsterminalen?

Da flyet landede i Alicante lufthavn (bare rolig der er en forsinkelse), professionel og hårdtarbejdende chauffør venter på dig med ankomster terminal herunder dit navn på et skilt, så føreren kommer til at tabe dig Benidorm destinationer, hoteller, villa, lejlighed … er en dør til dør service, hvis du har brug for en enkel , overkommelige og privat fra Alicante lufthavn Benidorm vi har selskab !.

Dette er vores 2016 priser.

1-4 personers taxa privat fra Alicante Lufthavn Benidorm:                  65 €
5-6 personers taxa privat transfer fra Alicante lufthavn Benidorm:      85 €
7 sæder taxa til en privat overførsel fra Alicante lufthavn Benidorm:   90 €
8 pladser taxa til en privat overførsel fra Alicante lufthavn Benidorm: 110 €

Taxa fra Alicante lufthavn til Benidorm, Altea,Calpe,Moraira,Dénia...
Taxa fra Alicante lufthavn til Benidorm, Altea,Calpe,Moraira,Dénia…

1-4 personers taxa privat fra Alicante Lufthavn Albir: 75 €
5-6 personers taxa privat transfer fra Alicante lufthavn Albir: 115 €
7 sæder taxa til en privat overførsel fra Alicante lufthavn Albir: 105 €
8 pladser taxa til en privat overførsel fra Alicante lufthavn Albir: 115 €

Skal du på Altea, Calpe,Denia, Moraira eller enhver anden destination, tage et kig på en konkurrencedygtig pris. Faste priser, samme pris i løbet af dagen, om natten og bankvæsen

Hvorfor bog med os?

Gode ​​biler, varevogne og store taxi kvalitet
Erhvervschauffører
Jeg værdsætter alle de biler har alle de nødvendige tilladelser, en embedsmand fra selskabet.
Afhentning i hele Costa Blanca udvej.
Privat transfer fra Alicante lufthavn Benidorm, garanteret bedste pris.
1-2-3-4-5-6-7-8 personers taxa fra Alicante Lufthavn til Albir, Alfaz del Pi (Alicante), og andre steder i Costa Blanca.

Sådan booker du en taxa fra Alicante lufthavn til BenidormBooking

Du kan gøre det nemt i vores hjemmeside.
www.cheaptransferbenidorm.com
Sende en e-mail til info@cheaptransferbenidorm.com
(00 34) 661000369 (engelsk)

Endelig skal du huske, at vi er en engelsk talende personale, hvis du ønsker, kan du kontakte os, vi lover at give dig en 5-stjernet service incluiding en højeste niveau af service er afgørende for vores vækst. Vi lover dig besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, deltage dine telefonopkald bliver Tilgængelig 24/7.

Vi er meget ked af, har vi brugt en oversætter i dette indlæg, men vi virkelig ønsker at være din tillid selskab, engelsk og spansk højttalere.

Handicappede

Handicappede kan blive sættes af lige foran indgangen til terminalen. Særlige parkeringspladser er også til højre for indgangen og lufthavnen har kørestolsramper og tilpasset elevatorer, toiletter og udgange. Kørestole er også tilgængelige.

Andre services

Du kan finde et apotek i stueetagen af terminalen, men apoteket er kun åben fra 10:00 – 12:00 og fra 16:00 – 20:00. Der er 24 timers førstehjælpsstation. Der er et vekslingskontor på både stueetagen og første etage. Der findes også pengeautomater. Lufthavnens politi er til rådighed på tlf.: +34(0)966 919 223.

Kontakt

Adresse
Alicante Lufthavn
03071 Alicante
Spanien

www.cheaptransferbenidorm.com 
info@cheaptransferbenidorm.com
(00 34) 661000369 (Jesus )
English speaking staff  attending 24/7