Taxi från Alicante flygplats till Benidorm, Altea,Calpe,Dénia…

Taxi från Alicante flygplats till Benidorm, Altea,Calpe,Dénia…

Om du letar efter en taxi eller privat transfer från Alicante flygplats till Benidorm och andra platser på Costa Blanca och El Albir, Altea, Calpe, Moraira and Denia det har kommit till rätt ställe. Benidorm är en av de mest spännande och intressanta städer i Spanien, kombinerar klassisk arkitektur med skyskrapor och alla kan leva här tillägnad alla typer av åldrar miljöer. Vi har en 1-2-3-4 taxi-sitsig personbil (sedan bil) och 5-6-7-8 sitsig taxi (MiniVan- minibuss), Mercedes Viano, Vito eller liknande.

Om du har fem eller fler personer är mycket viktigt att veta att i Elche Alicante flygplats kommer inte hitta en 5-6-7-8-sits taxi, i det här fallet, måste du ta två taxi hur CheaptransferBenidorm kan solucionated detta problem ? Enkelt, om du beställer på nätet, vi framåt, vi kan hämta dig bekväma och fullt utrustade skåpbilar. Alla våra privata trasfers Booster, Baby bilsäten är alltid gratis på begäran, säkerheten för alla passagerare Det viktigaste för oss.

 Hur hittade de i flygplatsterminalen?

När planet landade på flygplatsen i Alicante (oroa dig inte det finns en fördröjning), professionell och hårt arbetande drivrutin väntar på dig med ankomstterminalen inklusive ditt namn på en skylt, så att föraren släpper du Benidorm destinationer, hotell, villa, lägenhet … är en dörr till dörr service, om du behöver en enkel, prisvärd och privat från Alicante flygplats Benidorm vi har sällskap !.
Detta är vår 2016 priser.
1-4 sitsig Taxi från Alicante flygplats till Benidorm: 65 €
5-6 sitsig Taxi från Alicante flygplats till Benidorm: 85 €
7 sitsig Taxi från Alicante flygplats till Benidorm: 90 €
8 sitsigTaxi från Alicante flygplats till Benidorm 110 €

Taxi från Alicante flygplats till Benidorm, Altea,Calpe,Dénia...
Taxi från Alicante flygplats till Benidorm, Altea,Calpe,Dénia…

1-4 sitsig Taxi från Alicante flygplats till Calpe: 85 € (Highway ingår)
5-6 sitsig Taxi från Alicante flygplats till Calper: 115 € (Highway ingår)
7 sitsig Taxi från Alicante flygplats till Calpe 125 € (Highway ingår)
8 sitsig Taxi från Alicante flygplats till Calpe: 140 € (Highway ingår)

Att åka på  Alfaz del Pi, Albir, Altea, La Nucía, Denia, Moraira, eller någon annan destination, ta en titt på ett konkurrenskraftigt pris. Fasta priser, samma pris under dagen, på natten.

Varför boka med oss?

Bra bilar, skåpbilar och stora taxi kvalitet
Yrkesförare
Jag uppskattar alla bilar har alla nödvändiga tillstånd, en anställd vid företaget.
Välj hela Costa Blanca resort.
Privat transfer från flygplatsen i Alicante Benidorm, garanterat bästa pris.
1-2-3-4-5-6-7-8 sitsig taxi från Alicante flygplats till Calpe (Alicante) och på andra håll i Costa Blanca.

Så här bokar du en taxi från Alicante flygplats till BenidormBooking

Du kan göra det enkelt på vår hemsida.
www.cheaptransferbenidorm.com
Skicka ett e-postmeddelande till info@cheaptransferbenidorm.com
(00 34) 661 000 369 (English)

Slutligen, kom ihåg att vi är en engelsktalande personal, om du vill, kan du kontakta oss, lovar vi att ge dig en 5-stjärnig service incluiding en högsta servicenivå är avgörande för vår tillväxt. Vi lovar dig att besvara din e-post så snart som möjligt, delta i dina telefonsamtal kommer att vara tillgängligt 24.7.

Vi är mycket ledsna, vi har använt en översättare i det här inlägget, men vi verkligen vill vara ditt förtroende företag, engelska och spansktalande.

Funktionshindrade

Personer med funktionshinder kan sättas precis framför ingången till terminalen. Särskild parkering finns till höger om ingången, och flygplatsen har rullstolsramper och anpassade hissar, toaletter och utgångar. Rullstolar är också tillgängliga.
Andra tjänster

Du kan hitta ett apotek på bottenvåningen av terminalen, men apoteket är endast öppen från 10:00 till 00:00 och 16:00 till 08:00 p.m .. Det finns 24-timmars första hjälpen-station. Det finns ett växlingskontor på både bottenvåningen och första våningen. Det finns också bankomater. Flygplatspolisen finns på tel:. +34 (0) 966 919 223.

Omkopplare

Adress
Alicante Airport
03.071 Alicante
Spanien