Transport fra Alicante flyplass til Albir Privat taxi

Planlegger du en ferie i El Albir (Alfaz Del Pi-Alicante)? Dette stedet er en av de mest rolige byene i Costa Blanca, vakker tur til Albir Lighthouse, perfekt gange fra Albir til Altea eller den fantastiske utsikten til sjøen fra stranden gi til denne byen en av de mest interessante i Levante-området. Hvis du er ute etter et seriøst og offisiell selskap som kobler private overføringer fra Alicante flyplass til El Albir vi er den ene, hver dag vi plukke opp ferie grupper, venner og familier fra Alicante flyplass til El Albir eller annen destinasjon i Costa Blanca som Calpe, Moraira, Altea, Denia, El Campello, Sella … Vi har 1-2-3-4 taxi seters (sedan bil) og 5-6-7-8 seters taxi (MiniVan- Minibus), Mercedes Viano, Vito eller lignende .

Hvis du er 5 eller flere personer er svært viktig å vite at i Elche Alicante flyplass er du ikke kommer til å finne 5-6-7-8 seters taxi, i dette tilfellet, må du ta to taxi, Hvordan CheaptransferBenidorm kan solucionated dette problemet ? Enkelt, hvis du bestiller online med oss ​​på forhånd at vi kan plukke opp deg med våre komfortable og fullt utstyrte varebiler. I alle våre private trasfers Booster, Baby og bilseter er alltid gratis på forespørsel, er sikkerheten til alle våre passasjerer det viktigste for oss.

taxi fra Alicante flyplass til Albir
taxi fra Alicante flyplass til Albir

Hvordan dette plukke opp tjenesten fungerer? Privat transport fra Alicante flyplass til Albir

Når flyet landet på Alicante flyplass (ikke bekymre deg om er forsinkelse) vår profesjonelle og flittig sjåfør venter på deg på ankomster terminaler med et styre incluiding navnet på bestilling, etter dette, er sjåføren kommer til å slippe av deg inn din Albir reisemål, hotell, villa, leilighet … er en dør til dør-tjeneste, hvis du trenger en enkel, billig og privat transport fra Alicante flyplass til El Albir vi er et selskap !.
Dette er våre 2015 priser.

1-4 seters taxi privat transport fra Alicante flyplass til Albir: 75 euro
5-6 seters taxi privat tjeneste transfer fra Alicante flyplass til Albir: 95 euro
7 seters taxi privat tjeneste transfer fra Alicante flyplass til Albir: 105 euro
8 seters taxi privat tjeneste transfer fra Alicante flyplass til Albir: 115 euro.

Faste priser, samme pris i løpet av dagen, natten og bankdag

Hvorfor bestille hos oss?

verde Gode biler, varebiler og stor taxi kvalitets
verde Yrkessjåfører
verdeAlle våre biler har alle nødvendige tillatelser, offisielle selskapet.
verde Henting i alt Costa Blanca destinasjon.
verde Privat transfer fra Alicante flyplass til El Albir, BEST PRIS GARANTERT.
verde1-2-3-4-5-6-7-8 seters taxi fra Alicante flyplass til Albir, Alfaz del pi. (Alicante)
verdeHVORDAN BESTILLE DENNE privat transport fra flyplassen i Alicante til Benidorm eller et annet mål 1,2,3,4, 5,6,7,8 seters taxi?Booking

Du kan gjøre det enkelt i våre nettsider.

www.cheaptransferbenidorm.com

WhatsApp info@cheaptransferbenidorm.com
(00 34) 661 000 369

Til slutt, husk at vi er en engelsktalende personale, hvis du ønsker det, kan du kontakte oss, lover vi å gi deg en 5-stjerners service incluiding et høyeste grad av service er avgjørende for vår vekst. Vi lover deg svar på e-post så snart som mulig, delta på telefonsamtaler blir Tilgjengelige 24/7.

Ting å se i Albir

Byen Albir, som ligger mellom Benidorm og Altea, veldig slapp og rolig atmosfære, severals barer, restauranter og kafé-med terrasse. på hovedveien ved inngangen til stranden, som har de beste fantastisk utsikt til frokost, lunsj og dinner.Albir strender er dekket med småstein. Disse steinene er små, avrundet, myknet effekten av havet, så det ikke blir irriterende når han går, eller til og med barbeint har flott utsikt over Rock of Ifach i byen Calpe. Albir er mer enn en beautifl stranden eller solen, i løpet av natten kan du finne puber å drikke litt cocktail, ideelt for å gå fra terrassen til terrasse.

Playas de Raco Albir

. Albir tilbyr alle typer mat. Smaken av Storbritannia, India, Nederland, Asia og Skandinavia. Dette mangfoldet bringer et snev av internasjonalitet til miljøet på Costa Blanca.Albir er et flott sted å ha det gøy. En av de beste stedene på Costa Blanca for besteforeldre, foreldre og barnebarn har det gøy.

Steder i nærheten av Albir

Andre steder av interesse: El Albir er nær flere steder verdt seeing.Altea, Villajoyosa og Benidorm er de nærmeste landsbyene, men det er flere kule steder noen kilometer: Guadalest, Fonts del Algar og den gamle slottet. Du kan også besøke Terra Mitica og andre badeland innen gangavstand. Mitt råd er at før du går til noen av dem vil ta en titt gjennom butikkene eller stirrer på turistkontoret fordi du kan finne rabatt flygeblad.

www.cheaptransferbenidorm.com 
info@cheaptransferbenidorm.com
(00 34) 661000369 (Jesus ) Whatsapp
English speaking staff  attending 24/7